ЈАХОРИНА: КОНЦЕРТ СВЕТЛАНЕ ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ 1. ДЕЦЕМБРА

1409

Олимпијски центар „Јахорина“ ће поводом отварања најсавременијег система за осњежавање 1. децембра организовати концерт пјевачице Светлане Цеце Ражнатовић.
Из Олимпијског центра „Јахорина“ саопштено је да ће продаја карата за концерт, за који већ влада изузетно велико интересовање, почети од четвртка, 1. новембра.

Улазнице је могуће купити путем портала купикарту.ба и на продајним мјестима – хотел „Бистрица“ на Јахорини, у пицерији „Асторија“ на Палама, козметичком салону „Кис“ у Источном Новом Сарајеву, те у клубу „Фројд“ у Бијељини.

Цијена класик карата је 20 КМ, за ВИП позиције 50 КМ, док ће од 20. новембра цијена класик карата бити 30 КМ, односно 100 КМ за ВИП позиције.

„Публика ће први пут на олимпијској планини Јахорини имати прилику да ужива у Цециним старим и новим пјесамама. Поред идиличног планинског амбијента, фолк дива ће својим фановима овај пут поклонити нешто потпуно другачије, до сада невиђено на нашим просторима, те се са нестрпљењем исчекује овај по свему судећи спектакл европских размјера“, поручују из Олимпијског центра.

 

 

/Срна/