КОНЦЕРТ ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ 1. ДЕЦЕМБРА НА ЈАХОРИНИ

1244

Једна од најпознатијих звијезда са ових простора, светлана Цеца Ражнатовић обрадоваће све госте Јахорине 1. децембра својим концертом на затвореном на платоу код Вучијег моста.

Ива Ивкић, извршни директор за ИТ, продају и маркетинг ОЦ Јахорина најавила је за 1. децембар велики концерт Светлане Цеце Ражнатовић, али и отворање новог система за осњежавање који гарантује снијег.

„Са великим задовољством желим да најавим концерт једне од највећих звијезда на Балкану, Цеце Ражнатовић. Велика је част и задовољство што ћемо сарађивати са Цецом и обрадовати све наше госте јединственим концертом који представља круну свих инвестиција спроведених на Јахорини у протеклих годину дана. Такође, отворићемо нови систем за осњежавање који гарантује снијег, те ћемо ове сезоне доказати да је Јахорина симбол за сигурност у снијег уз нове одлично припремљене стазе. Веома се радујемо што туристи из региона поново долазе на Јахорину како би се добро забавили и уживали у њеним љепотама“, истакла је Ивкићева.

„Бројни посјетиоци имаће прилику да уживају у чарима олимпијске планине уз чувене хитове, те је добар провод загарантован“, истичу организатори.

Светлана Ражнатовић рекла је да се врло радо одазвала позиву Олимпијског центра и да, иако први пут наступа на Јахорини, може да гарантује фантастичан провод и топлу атмосферу, као и увијек када се њена публика окупи на једном мјесту.

Бројна дешавања и богат музички програм који је ОЦ Јахорина припремио, не престају да радују све љубитеље скијања који се одлучују да свој одмор проведу управо на тој планини.

 

 

/Катера/