МЕЂУНАРОДНИ СИМПОЗИЈУМ “ИНФОТЕХ 2018“ ОД 21. ДО 23. МАРТА НА ЈАХОРИНИ

1565

Седамнаести Међународни Симпозијум „Инфотех Јахорина 2018“ биће одржан од 21. до 23. марта 2018. године у хотелу „Бистрица“ на Јахорини.

Циљ Симпозијума јесте да окупи стручњаке, научнике, инжењере, истраживаче и студенте који се баве информационим технологијама и њиховом примјеном у областима система управљања, комуникационих система, производних и електронских система, електроенергетике као и другим областима електротехнике и рачунарства.

Рад Симпозијума се одвија у оквиру сесија, округлих столова, предавања по позиву и презентација. Симпозијум посвец́ује посебну пажњу младим истраживачима и студентима организујуц́и посебну студентску сесију.

Организатор конференције је Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву, а суорганизатори су Универзитет у Бањој Луци (Електротехнички факултет), Универзитету Београду (Електротехнички факултет), Универзитет у Нишу (Електронски факултет), Универзитет у Новом Саду (Факултет техничких наука), те Алумни асоцијација инжењера електротехнике, Источно Сарајево.