УСПЈЕШАН ПОЧЕТАК ЗИМСКЕ СЕЗОНЕ НА РАВНОЈ ПЛАНИНИ

1045

Запослени у Ски-центру Равна планина надомак Пала улажу велике напоре како би бројним љубитељима скијања и зимских спортова омогућили максималан ужитак на овој планини.

Овај Ски-центар је у власништву предузећа “Мајнекс“, а његов извршни директор Немања Голијанин не крије задовољство што је јучерашње отварање зимске сезоне и на овој планини пропратио велики број домаћих, али и нових гостију из региона.

Почетак скијашке сезоне обиљежен је дневним и ноћним скијањем на квалитетно припремљеним стазама уз попуст од 50 посто“, рекао је Голијанин Срни и додао да ће цијене карата бити снижене и током промо-викенда који се планирају у наредном периоду.

Цијена дневне и ноћне карте за одрасле износи 25 KМ, полудневне 20 KМ, док је цијена дневне карте за дјецу 20 KМ, а полудневне 15 KМ.

Голијанин је потврдио да су жичара, ски-лифт и ски-вртић у функцији, те да очекује да ће гондола за панорамско разгледање, која се тренутно не користи јер скијашка стаза на врху није комплетно урађена, веома брзо прорадити.

Временске прилике данас су наклоњене љубитељима снијега и зимских спортова. Сунчан дан и температура од минус два степена идеални су за боравак на овој планини на којој је стаза за скијање дужа за пет километара у односу на прошлогодишњу.

 

 

/Срна/