ВАТРОГАСЦИ ИНТЕРВЕНИСАЛИ НА ДЕПОНИЈИ У КИЈЕВУ, ГРАД УРЕДНО СНАБДЈЕВЕН СТРУЈОМ И ВОДОМ

1276

У породилишту Болнице Источно Сарајево је у протекла 24 часа рођен један дјечак. На болничко лијечење примљено је 50 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево јуче је имала једну интервенцију – од 10:30 до 12:00 – горјело сметљиште на градској депонији у Кијеву.

Град је данас уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Због кише која је ноћас падала у  већини крајева, јутрос се у РС вози по претежно влажном коловозу.

У котлинама и уз ријечне токове самањена је видљивост због јутарње магле , а на  дионицма у усјецима и поред камених косина опрезнија вожња се савјетује возачима због учесталих одрона земље и камења на коловоз.

На дионицама путева гдје су у току радови, саобраћај се одвија успорено, уз привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

Због извођења радова на изградњи кружне раскрснице у Источном Новом Сарајеву, на регионалном путу Р-446, дионица Кула – граница РС/Ф БиХ Враца 1, измијењен је режим саобраћаја на укрштању улица Иве Андрића, Николе Тесле и Војводе Радомира Путника (Р-446), са уредно постављеном привременом саобраћајном сигнализацијом.

Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођену тренутном стању и условима на путу.

У Републици Српској се данас очекује свјежије и облачно вријеме са кишом и пљусковима уз обилније падавине мјестимично.

Ујутро облачно са кишом и пљусковима праћени грмљавином. Нестабилно и свежије вријеме са честом кишом и пљусковима са грмљавином задржава се и током дана уз понегдје јаче пљускове  и обилније падавине.

Падавине слабе тек крајем дана, а у ноћи у већини предјела престаје киша. Вјетар слаб до умјерен, углавном сјеверозападни.

Минимална температура ваздуха од 14°Ц до 20°Ц. Највиша дневна температура ваздуха од 22°Ц до 26°Ц, на југу до 29°Ц, у вишим пределима од 17°Ц.

 

/Katera/