СОКОЛАЦ- Уручена донација пацијентима двије психијатријске установе

183
СОКОЛАЦ, 18. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Општинска организација Црвеног крста "Романија" уручила је данас Специјалној болници за психијатрију и Заводу за форензичку психијатрију на Сокоцу одјећу и хигијенске пакете за потребе пацијената ове двије јавне установе, вриједности око 6.000 КМ.

Општинска организација Црвеног крста „Романија“ уручила је данас Специјалној болници за психијатрију и Заводу за форензичку психијатрију на Сокоцу одјећу и хигијенске пакете за потребе пацијената ове двије јавне установе, вриједности око 6.000 КМ.

СОКОЛАЦ, 18. СЕПТЕМБРА /СРНА/ – Општинска организација Црвеног крста „Романија“ уручила је данас Специјалној болници за психијатрију и Заводу за форензичку психијатрију на Сокоцу одјећу и хигијенске пакете за потребе пацијената ове двије јавне установе, вриједности око 6.000 КМ.

Секретар соколачког Црвеног крста Драженко Вукојичић рекао је Срни да је ова донација обезбијеђена захваљујући сарадњи Црвеног крста Републике Српске, Градске организације Црвеног крста Источно Сарајево и Друштвом Црвеног крста/крижа БиХ, те грађанима који је донирали један дио ових артикала.

„Опредијелили смо се да нову одјећу и хигијенске пакете поклонимо пацијентима, зато што годинама имамо добру сарадњу са руководством ових установа, кроз низ манифестација којима се обиљежавају значајни датуми за хуманитарне организације, а тиме и за све наше грађана“, изјавио је Вукојичић.

Он је захвалио свим донаторима као и младим волонтерима Црвеног крста „Романија“ који учествују у свакој хуманитарној акцији и помажу људима којима је помоћ ове организације потребна.

Директор Завода за форензичку психијатирју Ђорђе Радић и директор Специјалне болнице за психијатрију Драган Булајић изразили су захвалност Општинској организацији Црвеног крста за ову донацију и истакли да ће добра сарадња са овом хуманитарном организацијом бити настављена.

/Срна/