СОКОЛАЦ- Амбасадор Србије у БиХ Александар Ђорђевић посјетио општину

1017

Амбасадор Србије у БиХ Александар Ђорђевић посјетио је јуче општину Соколац и са начелником Милованом Бјелицом разговарао о активностима општинског штаба за ванредне ситуације у вријеме ванредног стања и тренутној нормализацији стања које је изазвао вирус КОВИД-19 као о свим актуелним и будућим пројектима општине Соколац.

– Изразио сам посебну захвалност Републици Србији на помоћи упућеној Републици Српској у спречавању ширења епидемије изазване појавом коронавируса. Позивам грађане Сокоца који имају двојно држављанство и испуњавају услове да остваре бирачко право и гласају на изборима у Србији. Бирачко мјесто ће бити успостављено у згради амбасаде Републике Србије у Сарајеву, истакао је начелник Бјелица након састанка.

Све што је потребно за остваривање бирачког права заинтересовани се могу информисати у амбасади Србије у Сарајеву. Грађани се могу пријавити до краја мјесеца маја 2020.године. Парламентарни избори у Србији биће одржани 21.јуна 2020.године.

О процедури пријаве за изборе информације можете добити у кабинету начелника општине Соколац, сваким радним даном од 7 до 15 часова.

/општина Соколац/