ДЕВЕТИ „НЕКТАР ОК ФЕСТ“ ПОСЈЕТИЛО ВИШЕ ОД 30.000 ЉУДИ

294

На Тјентишту је рано јутрос завршен девети „Нектар ОК фест“, а према ријечима организатора ово је било најбоље фестивалско издање до сада на којем је забиљежена рекордна посјећеност са више од 30.000 људи из свих крајева свијета.

Посљедњег, трећег дана музичке магије окружене планинским масивима, на главној бини наступили су „Зостер“, Дарко Рундек, „Све барабе“ и „Бркови“.

Чланови мостарског „Зостера“ још једном су показали зашто су један од највољенијих бендова „ОК феста“.

„Ово мјесто не може ни са чим да се пореди, ово је Богом дано. Има и других фестивала који су ОК, али нису као ОК фест. Лијепо је толико љубави добити, постојимо због људи, али радимо оно што ми мислимо да треба да радимо“, рекао је Марио Кнезовић из „Зостера“ након наступа.

Организатори су истакли да је „Нектар ОК фест“ високо на листи омиљених догађаја фестивалске публике, чему у прилог иде и рекордна посјећеност, али и чињеница да су гости из земаља удаљених неколико хиљада километара одлучили да свој одмор проведу баш на Тјентишту да би уживали у тродневној магији испуњеној музиком, филмовима, промоцијама књига и адреналинском доживљају.

„Намјера организатора је да се ОК фест, у годинама које слиједе, уврсти на мапу озбиљних европских фестивала“, поручили су организатори након завршетка деветог „Нектар ОК феста“.

/Срна/