ДВА ЛИЦА ИЗ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА УХАПШЕНА ЗБОГ ДРОГЕ

350

Припадници Полицијске станице Рогатица ухапсили су лице чији су иницијали Ђ.Т. са Сокоца када је током претреса аутомобила којим је управљало пронађена марихуана.

Лице Ђ.Т. ухапшено је у петак, 8. априла, када су полицајци у Улици српске слоге у општини Рогатица зауставили и контролисали аутомобил „форд фокус“ којим је управљало.

Уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, а на основу наредбе Основног суда у Сокоцу, извршен је претрес аутомобила и код Ђ.Т. пронађена и одузета пе-ве-це фолија са садржајем суве зељасте материје која асоцира на марихуану, укупне масе око 29,37 грама.

Након документовања предмета, против ухапшеног ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево и Јединице жандармерије Источно Сарајево су у петак, 8. априла, у једном објекту ухапсили лице чији су иницијали С.Ч. из ове општине које је извадило и одбацило пе-ве-це кесицу са садржајем који асоцира на кокаин.

Против овог лица биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Оперативна тактичка мјера извршена је у два угоститељска објекта на подручју Источног Новог Сарајева с циљем контроле безбједносно интересантних лица, проналажења дроге, оружја и других предмета који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела и прекршаја, наведено је у саопштењу.

/Срна/