ПЉАЧКА БЕНЗИНСКЕ ПУМПЕ, ВОЗАЧ ИЗ РОГАТИЦЕ ТЕШКО ПОВРИЈЕЂЕН

526

Jедно лице тешко је повријеђено приликом слијетања аутомобила са магистралног пута Подроманија-Соколац у мјесто Бјелосављевићи, док је у Источном Новом Сарајеву опљачкана бензинска пумпа, а маскирано лице је побјегло, саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Саобраћајна незгода у мјесту Бјелосављевићи догодила се ноћас у 2.40 часова када је са пута слетио аутомобил „пасат“, приликом чега је тешке повреде задобио возач чији су иницијали Д.У. из Рогатице.

Повријеђеном је указана љекарска помоћ у Дому здравља Соколац, а потом је упућено у Болницу „Србија“ у Источном Сарајеву.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице Соколац, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Полицији је пријављено да је маскирано лице, уз пријетњу ватреним оружјем, од радника бензинске пумпе у Источном Новом Сарајеву отело 400 КМ и одређену количину цигарета, а потом побјегло.

Разбојништво у Улици војводе Радомира Путника пријављено је ноћас у 00.55 часова, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијски службеници, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштава Источно Сарајево, предузимају оперативне и истражне мјере и радње с циљем проналажења починиоца кривичног дјела.

Припадници Полицијске станице Соколац ухапсили су лице чији су иницијали М.П. из ове општине због сумње да је 17. априла око 00.30 часова на паркингу у Улици Марка Ећимовића из аутомобила украло ЦД плејер.

Оперативним радом полиција је дошла до сазнања да се у везу са тим може довести М.П. са Сокоца, те су пронашли наведено лице код кога се у том тренутку налазило више ЦД плејера, који су у претходном периоду украдени, као и мања количина марихуане.

Ухапшено лице је криминалистички обрађено, након чега ће против њега Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу крађа, те и захтјев за покретање прекршајног поступка.

/Срна/