ХАПШЕЊЕ ЗБОГ НАНОШЕЊА ТЈЕЛЕСНИХ ПОВРЕДА

341

Лице чији су иницијали Д.З. ухапшено је због наношења тјелесних повреда, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.
Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче је пријављено да је лице чији су инициј али Д.В. малтретирало супружнике у дворишту њихове куће, а полиција је затекла Д.В. са повредама главе и ухапсила лице Д.З. због наношења тјелесних повреда.

Тужилац Окружног јавног тужилаштва наложио је да против Д.В. буде достављен извјештај због угрожавања безбједности, а против лица Д.З. због наношења тјелесних повреда.

Полицијски службеници раде и на расвјетљавању лажног пријављивања кривичног дјела, након што су извршили противдиверзионе прегледе због пријава да су у једном вртићу и двије основне школе на подручју Источног Сарајева постављене експлозивне направе.

Полицијској станици Пале јуче је пријављено да су украдене четири електро батерије и једна надзорна камера, укупне вриједности 4.600 КМ, из објеката фирми за мобилне телекомуникације у мјесту Крижевац на Палама.

У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је девет кривичних дјела, јавни ред и мир нарушен је три пута, а догодила се једна саобраћајна незгода.

/СРНА/