НАСТАВЉЕНА ПОТРАГА ЗА НЕСТАЛОМ ДУШИЦОМ БОЖИЋ

1455

Припадници Полицијске управе Бањалука и чланови Горске службе спасавања настављају потрагу за несталом Душицом Божић /36/ из Лакташа, што је шести дан потраге, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић.

Маркановићева је истакла да полицији и Горској служби у потрази помажи и чланови Ватрогасне бригаде Лакташи, комшије и становници насеља Ада из Лакташа, којима је и подијељена слика нестале жене.
Она је навела да је 19. фебруара полицији пријављен нестанак Душице Божић која се тог дана ујутро удаљила из мјеста становања у Карађорђевој улици у Лакташима и да су полицијски службеници одмах по дојави започели потрагу.

„До сада је претражено више од 20 километара обале Врбаса и цијели терен до канала, али нам проблем представљају висок водостај ријеке и замућена вода“, рекла је Маркановићева.

Она је додала да је о свему обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци.

„Полиција ће и даље наставити потрагу за несталом Душицом Божић, а уколико грађани посједују неке корисне информације могу их доставити Полицијској станици Лакташи на број 051/536-010“, навела је Маркановићева.