ПУЦЊАВА У БАЊАЛУЦИ, МЛАДИЋ ТЕШКО РАЊЕН У ПРЕДЈЕЛУ ГЕНИТАЛИЈА

1290

У пуцњави која се у уторак догодила у Бањалуци тешко је рањен Синиша П. (26), сазнаје Српскаинфо. Младић је у тешком стању довезен у Хитну помоћ, а затим је пребачен у УКЦ РС на операцију.

Српскаинфо сазнаје да је тешко рањеног младића пред Хитну помоћ довезло непознато ауто, а не зна се ни локација на којој је упуцан.

Од извора блиског УКЦ Република Српска, Српскаинфо сазнаје да је Синиша П. упуцан у предјелу препона и гениталија.

Бањалучка полиција утврђује околности настанка повреда 26-годишњака, који је возилом довезен до Службе хитне медицинске помоћи Бањалука, а након тога задржан на лијечењу у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Пронађено је возило, извршен увиђај, а предузимају се потребне мјере и радње с циљем утврђивања мјеста и начина повређивања, наводе из Полицијске управе Бањалука и додају да су пријаву о овом случају запримили протекле ноћи у 1.20 часова.

О наведеним околностима обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Стабилно здравствено стање рањеног младића:

Здравствено стање двадесетшестогодишњег младића чији су иницијали С.П, који је рањен у лијеву препону, тренутно је стабилно, саопштено је из Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске.

Пацијент је првобитно био хоспитализован у Клинику за анестезију и интензивно лијечње, а јутрос је премјештен на даље праћење и лијечење у Клинику за урологију.

С.П. је у прексиноћ у 1.25 часа санитетским возилом Дома здравља Бањалука довезен у УКЦ.