У АЛКОХОЛИСАНОМ СТАЊУ ИЗАЗВАО ДВИЈЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ

892

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, 20. маја, лишили су слободе лице иницијала М.В. из Источне Илиџе, због изазивања двије саобраћајне незгоде, уз присуство алкохола у организму, у количини од 4,07 г/кг.

Возач М.В. је управљајући путничким аутомобилом марке „Volkswagen“, тип „Golf 3“, изазвао двије саобраћајне незгоде, једну у мјесту Доњи Которац, општина Источна Илиџа, ударивши аутомобилом у стуб ограде и рекламни пано угоститељског објекта, након чега у мјесту Војковићи, општина Источна Илиџа, прелази у лијеву саобраћајну траку и остварује контакт са путничким аутомобилом марке „Renult“, којим је управљало лице С.С. из Сарајева.

У обје саобраћајне незгоде наступила је материјална штета.

Возачу М.В. издати су прекршајни налози, у складу са почињеним прекршајима из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ.

Полицијска управа Источно Сарајево апелује на возаче да не учестују у саобраћају под дејством алкохола, као и на све остале учеснике у саобраћају да поштују законске прописе, како би властиту безбједност и безбједност других подигли на већи ниво.