ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Фотографија „Руке“ најбоља на конкурсу „Све је стало у један тренутак“

961

Фотографија „Руке“, аутора Марије Богдановић, проглашена је за најбољу фотографију на завршном састанку жирија за избор на фото-конкурсу „Све је стало у један тренутак“, одржаном у Културном центру Источно Ново Сарајево.

У саопштењу из Културног центра Источно Ново Сарајево наводи се да је фотографија „Руке“ проглашена за најбољу у складу са гласовима публике и бодовањем жирија.

Жири у саставу фотограф Рајко Паштар, академски сликар Милош Поповић, аматерски фотограф Дарко Ковачевић, етнолог Бранко Пјевић, редитељ Витомир Митрић и начелник за Привреду и друштвене дјелатности у општини Источно Ново Сарајево Игор Ђокановић донио је одлуку о најбољој фотографији на састанку 20. маја.

Друго мјесто освојила је фотографија „Сами“, аутора Предрага Крстовића, док је награду за треће мјесто освојила фотографија „Градски сутон“, аутора Тихомира Остојића.

Жири је похвалио све ауторе фотографија пристиглих на конкурс, а посебно је издвојио фотографије чији су аутори: Игор Симовић, Стефан Јоловић, Александра Кулић, Тара Попић, Немања Краљ, Сања Шкрба, Никола Живанић и Владан Јефтовић.

Награде и похвале свим ауторима биће уручене на отварању изложбе фотографија које су задовољиле минималне услове конкурса.

Изложба ће бити отворена у Културном центру Источно Ново Сарајево 27. маја у 19.30 часова у оквиру прославе Дана и крсне славе општине Источно Ново Сарајево.

Сви заинтересовани поставку ће моћи погледати до 10. јуна.

/Срна/