ИСТОЧНА ИЛИЏА- Конференција беба 28. јуна на шеталишту „Др Миодраг Лазић“

510

Након године која је оставила траг у свим порама друштвеног и социјалног живота, наступило је вријеме у којем ће се одиграти најљепши догађаји. Један од њих је и Конференција беба у Источној Илиџи.

Традиционално и ове године општина Источна Илиџа организује манифестацију “Конференција беба“, која је планирана за 28. јуни са почетком у 18.00 часова.

Ова конференција ће бити посебна и по томе што се први пут организује на шеталишту „Др Миодраг Лазић“.

Пријављивање и окупљање учесника почиње на дан манифестације од 18.00 часова на шеталишту у Источној Илиџи, а право учешћа имају све бебе рођене у периоду од 28. 6. 2020. године до 28. 6. 2021. године.

Приликом пријављивања на увид је потребно донијети здравствену књижицу или извод из матичне књиге рођених за бебе.

Такође, од 18.00 часова је планирана и пријава очева за такмичење у брзом пресвлачењу беба.

На Конференцији ће се вршити избор трочланог предсједништва.

Уз пригодан програмски садржај за дјецу, позвани су сви заинтересовани да уз пјесму и игру подрже наше најмлађе!

Програмом су предвиђене сљедеће активности:

18.00 – Отварање манифестације, окупљање и регистрација беба, пријава очева за такмичење у брзом пресвлачењу, обраћање организатора – начелника општине Источна Илиџа Маринка Божовића.

19.00 – Забавни програм у којем ће учествовати малишани из вртића „Игра ми је храна“, „Нова радост“, „Машин свијет“ и „Basic“ школе.

19.45 – Избор трочланог предсједништва и додјела награда.

Сви заинтересовани спонзори, који желе да обрадују наше малишане слаткишима, соковима, грицкалицама, играчкама и хигијенским средствима, могу то да учине пријавом на имејл-адресу sefkabineta@istocnailidza.net или на број телефона 057/316-026.

/општина Источна Илиџа/