ИСТОЧНА ИЛИЏА-ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- До 15. августа пријаве за избор најљепшег балкона и дворишта

499

Становници Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева до 15. августа могу да се пријаве за избор најљепшег дворишта, балкона и простора заједница етажних власника.

Биће изабрана по три најљепша дворишта, балкона и простора заједница етажних власника, а прва награда је 100 КМ за сваку од категорија, саопштено је из Удружење „Пробуди се“ Источно Сарајево, које и ове године организује овај избор.

Право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица са подручја ове двије општине, осим чланова Комисије и њихове родбине.

При избору ће бити вредновани креативност, украсни елементи, разноликост биљака, боја, избор и међусобно слагање цвијећа које тако истиче љепоту, додатни садржаји и општи изглед.

За пријаву је потребно навести име и презиме, адресу, општину и за који дио такмичења се пријављују грађани – двориште, балкон или излог.

Избор ће вршити Комисија која ће посјетити оне који се пријаве, а проглашење побједника биће организовано 3. октобра.

Пријаве се могу поднијети писано на адресу удружења или посредством „Фејсбука“, те телефона 057/316-026 /за општину Источна Илиџа/, 065/654-479 /за општину Источно Ново Сарајево/ и 065/909-008 /Удружење грађана „Пробуди се“/.

Јавни позив отворен је поводом Сајма хране, пића, пољопривреде и предузетништва „Дани тикве“ који ће бити одржани 2. и 3. октобра.

/Срна/