ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Екипа “Е-спорт Источно Сарајево” побједник турнира у малом фудбалу

342

Овогодишњи турнир у малом фудбалу који је окупио 12 екипа први је догађај у низу којим се обиљежава слава Општине Источни Стари Град. Организатори истичу да је овогодишњи турнир имао рекордан број пријављених екипа и да се досадашања традиција успјешно наставља.

Прву награду у износу 1500КМ, на овогодишњем турниру освојила је екипа “Е-спорт Источно Сарајево”, којој су припале и двије појединачне награде – најбољи играч Фарук Брканић, те најбољи голман Лука Шупић.

Друго мјесто и 300КМ, заузела је екипа “ИПП Ћатовић” из Илијаша, док је трећепласирана екипа “Економик” са Сокоца. Најбољи стријелац са девет погодака је Акиф Рожајац из “ИПП Ћатовић”.

Финалној вечери претходила је утакмица ветерана са подручја општине Источни Стари Град.

“Турнир је протекао у заиста одличној фер и коректној борби, са прегршт добрих потеза младих футсалера, турнир је био у егалу, што потврђује податак да су три од четири утакмице у четвртфиналу завршене на пенале. Мислим да смо организацију дигли на виши ниво, те да сви учесници из Источног Старог Града носе добре утиске”, рекао је Немања Јовичић, организатор турнира.

/општина Источни Стари Град/