ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Извршена дезинфекција радних просторија

786

У просторијама Општине Источни Стари Град, јавним установама и предузећима извршена је дезинфекција радних просторија у складу са донешеном наредбом уз поштовање свих процедура.

На терену је екипа Цивилне заштите општине која обилази становништво, али и привредне субјекте и која је стављена на располагање за помоћ.
Штаб за ванредне ситуације прати развој догађаја као би у случају потребе правовремено реаговао у случају појаве вируса корона у Источном Старом Граду.

Начелник општине Бојо Гашановић координише све службе и сараднике на терену, као и рад и дјеловање Штаба за ванредне ситуације.

– Озбиљност ситуације у којој се назимо налаже нам да предузимамо мјере у циљу превенције против ширења вируса корона. За сада је у нашој општини све под контролом,а надам се да ће тако и остати. Све службе су у приправности, а молим становништво и све оне који бораве и раде у Источном Старом Граду да се придржавају донијете Наредбе и свих препорука и инструкција које су упућене. Ја као начелник са својим руководством стојим на располагању – рекао је Гашановић.

 

/општина Источни Стари Град/