ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Награђени најбољи омладинци, студенти и спортисти

1039

Скупштина општине Источни Стари Град, на свечаној сједници, одржаној поводом крсне славе и Дана општине  – Светог Пантелејмона, наградила је најуспјешније омладинце, студенте и спортисте, као и истакнуте појединце, који су дали допринос институционалном стварању, изградњи и развоју општине Источни Стари Град.

Најуспјешнији студент из општине Источни Стари Град ове године је Милица Радоња, студент четврте године Правног факултета у Палама и један од два најбоља студента овог факултета.
Признања за најперспективније студенте додијељена су Јовани Дерикоња, Зорани Дерикоња и Дајани Тодоровић.
За перспективне спортисте изабрани су Пантић Предраг, члан Смучарског клуба „Младен Грујић“ из Источног Старог Града и Немања Јовичић, голман и фудбалски судија, док је за најуспјешнијег спортисту из општине Источни Стари Град изабран Ђорђе Сантрач. Сантрач је члан Смучарског клуба „Младен Грујић“ из Источног Старог Града, а на Олимпијском омладинском фестивалу ЕYОФ 2019 остварио је најбољи резултат за репрезентацију Босне и Херцеговине.

„Као и претходних година, и ове године ћемо наградити најбоље и најперспективније омладинце, јер су они наша снага и у будућности. Можемо бити успјешни само ако будемо имали омладину и дјецу“, рекао је начелник општине Бојо Гашановић.

Гашановић се, у свом обраћању на свечаној сједници, осврнуо на све што је урађено у претходних годину дана и представио планове за наредни период. Гашановић је, као приоритет у даљем раду, издвојио институционално јачање општине и наставак инфраструктурних радова