ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Позив родитељима за евидентирање дјеце за предшколски програм

248

Основна школа /ОШ/ „Свети Сава“ у Источном Новом Сарајеву упутила је позив родитељима дјеце која су 2017. и 2018. годиште да изврше евидентирање дјеце за предшколски програм.

Евиденција се врши сваким радним даном путем телефона 057/340-414, у термину од 9.00 до 14.00 часова или на мејл ос189@сколерс.орг са ознаком „Пријава за предшколски програм“.

Програм се реализује за ону дјецу која нису обухваћена неким обликом предшколског васпитања и образовања и која нису похађала цјеловит развојни програм, а која по прописима којима се уређује област основног васпитања и образовања у наредној школској години стичу услове за полазак у први разред основне школе.

Програм ће бити реализован од 1. марта до 31. маја сљедеће године, радним данима, у укупном дневном трајању од 180 минута, саопштено је из ОШ „Свети Сава“ у Источном Новом Сарајеву.

У саопштењу се додаје да је потребно до 27. новембра доставити име, презиме и датум рођења дјетета, те име и број телефона једног родитеља.

Родитељи чије ће дијете похађати предшколски програм у предкошлској установи нису дужни евидентирати дијете у овој школи, наведено је у саопштењу.

/Срна/