ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Васкршњи хуманитарни концерт за Магдалену Влашки и Милоша Божовића

132

Основна школа „Свети Сава“ из Источног Новог Сарајева организовала је синоћ васкршњи хуманитарни концерт с циљем прикупљања средстава за лијечење Магдалене Влашки и Милоша Божовића.

Директор ОШ „Свети Сава“ Жељка Топалић рекла је Срни да ће сва средства која буду прикупљена вечерас у Културном центру Источно Ново Сарајево и наредних дана бити упућена породицама Магдалене и Милоша и то ће бити скроман знак привржености и љубави другара и њихових породица.

„Овај васкршњи хуманитарни концерт већ раније планиран је нашим годишњим планом рада како бисмо помогли у обезбјеђивању велике суме новца која је потребна за лијечење наших младих суграђана“, навела је Топалићева.

Она је истакла да су у празничне дане најважнији међусобна љубав, подршка, разумијевање, солидарност и најмлађе научити да прате пут Исуса Христа и православља.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова има тумор.

Милош Божовић био је голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева када је доживио тешку повреду главе на утакмици 2014. године. За његов оправак неопходан је наставак лијечења у Русији.

/Срна/