ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Грађани да доставе приједлоге пројеката до 20. октобра

227

Грађани Источног Новог Сарајева у оквиру иницијативе „И ти одлучујеш“ могу до 20. октобра да доставе приједлоге пројеката за побољшање квалитета живота у својим насељима, саопштено је из ове општине.

Из општине су подсјетили да ову иницијативу реализују с циљем квалитетног планирања расподјеле буџетских средстава за 2024. и реализације пројеката који су неопходни у локалној заједници.

„Расвјета, канализација, уређење или санација саобраћајница, озелењавање, изградња игралишта, паркова, постављање мобилијара или други конкретни инфраструктурни пројекти који могу допринијети квалитету живота у насељу у којем живите су добродошли и радо ћемо их чути“, навели су из општине Источно Ново Сарајево.

Конкретне приједлоге, који садрже детаљне податке о идеји, локацији и неопходним корацима, грађани могу да доставе на Протокол општине или путем поште најкасније до 20. октобра.

„Заједничким снагама напредујемо ка испуњењу визије Источног Новог Сарајева као најпожељнијег мјеста за живот“, поручили су из општине.

/Срна/