ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Обезбијеђена средства за мини пројекте заједница етажних власника

852

Представници Општинске управе Источно Ново Сарајево данас су, у просторијама ове општине, потписали уговоре за мини пројекте 45 представника заједница етажних власника у Источном Новом Сарајеву, а сваки појединачни пројекат општина је подржала у вриједности до 1000КМ.
Ради се о средствима која општина Источно Ново Сарајево, већ другу годину за редом, додјељује посредством јавног позива за мини пројекте заједница етажних власника на подручју ове општине.
Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић исказао је задовољство због одговорности грађана, који добијена средства не злоупотребљавају, већ их користе управо за намјену за коју су аплицирали.
„Ми ћемо и у наредном периоду наставити реализацију оваквих и сличних пројеката,. Циљ нам је радити са невладиним сектором, спортским клубовима, удружењима грађана из области културе, и на овај начин директно с грађанима наше општине“, истакао је Ћосић.
Представник једне од заједница етажних власника Вук Вучетић истакао је да његова заједница ове године добила средства у вриједности од 750 КМ, која ће искористити за прављење елекетричног система за остварање улазних врата.
„Захваљујем се начелнику Ћосићу и надам се да ће нам овај пројекат обезбједити квалитетнији живот и сигурнији комшилук“, додао је Вучетић.
Средства за мини пројекте ће бити уплаћена у року од 15 дана, а рок за извршење пројеката је три до четири мјесеца.

 

/ Катера/