ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Позив за пријаву на 13. Конференцију беба

725

Крај мјесеца јуна годинама је резервисан за наше најмлађе суграђане. „Конференција беба“ је традиционална манифестација у организацији Министарства породице, омладине и спорта РС и Општинске управе, која има за циљ промовисање породице и породичних вриједности.

Због новонастале ситуације изазване вирусом COVID-19, Конференција неће бити организована као ранијих година.

Централна манифестација која подразумијева скуп великог броја родитеља и дјеце одгађа се за неке боље дане, али традиција избора трочланог предсједништва неће бити прекинута.

На мало другачији начин, ове године, изабраћемо ново трочлано предсједништво и одржати традицију.

Позивамо родитеље, да у име наших најмлађих суграђана, пошаљу пријаве електронским путем и на тај начин учествују у избору трочланог предсједништва за 2020. годину.

Право учешћа имају све бебе које су рођене у периоду од 28.06.2019 до 28.06.2020. године и које су пријављене на територији општине Источно Ново Сарајево.

У пријави је потребно навести: име и презиме бебе, име и презиме родитеља, датум рођења бебе, адресу становања и имена браће и сестара.

Позив за доставу пријава отворен је од 17.06.2020. до 28.06.2020. године до 00:00 часова. Пријаву је потребно извршити путем електронске поште на адресу: bojanaopstina@yahoo.com.

По завршетку позива, Комисија ће прегладати све пристигле пријаве и изабрати трочлано предсједништво за 2020. годину које ће чинити: најмлађа беба, најстарија беба и беба са највише браће и сестара.

Општинска управа је припремила поклоне који ће се новоизабраном трочланом предсједништву уручити у складу са новонасталом ситуацијом и уз поштовање мјера и препорука РШВС РС.

Све додатне информације у вези са овим позивом могу се добити на телефон број: 057/340-836, локал 1008.

/општина Источно Ново Сарајево/