ПОДРШКА ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПОРОДИЦА ЗАРОБЉЕНИХ И ПОГИНУЛИХ БОРАЦА И НЕСТАЛИХ ЦИВИЛА

725

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са представницима будуће Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Источно Сарајево, чије се званично формирање очекује у наредних неколико дана.

Представници ове организације упознали су градоначелника о плановима за будући рад и изазовима које очекују у свом раду, посебно када је ријеч о процесу тражења несталих.

Они су изразили наду да ће Ћосић као градоначелник Источног Сарајева имати слуха за проблеме ове популације као што је имао када је обављао дужност начелника општине Источно Ново Сарајево, захваливши му на сарадњи и спремности да помогне у складу са својим надлежностима.

Током састанка, Ћосић је похвалио идеју о оснивању овакве организације на нивоу града Источно Сарајево, те обећао да ће градска управа на челу с њим увијек бити на располагању да помогне колико је то могуће.

Он је најавио да ће покушати да у предстојећем ребалансу буџета града буде предвиђен одређени дио средстава за ову организацију, као и да ће се заложити да у што скорије вријеме буду обезбијеђене просторије за њен рад.