ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА ЕКОНОМСКИМ ФАКУЛТЕТОМ

449

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић и  декан Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Радомир Божић, потписали су данас Споразум о научној, стручној и пословној сарадњи, који подразумијева будуће заједничко дјеловање Градске управе и ове високошколске установе.

„Овај споразум омогућиће да се искористе капацитете Економског факултета за креирање свих будућих стратешких и стручних докумената у оквиру Града Источно Сарајево, а први посао у том погледу ће бити израда стратегије развоја Источног Сарајева за период 2022-2029. година“, рекао је градоначелкник Источног Сарајева Љубиша Ћосић.

Ћосић је истакао да је Економски факултет ослонац и основа за развој града Источно Сарајево.

„Економски факултет је наша основа и ослонац, установа за коју смо неодвојиво везани, као и за цијели Универзитет у Источном Сарајеву, тако да је узајмно поштовање и помагање нешто што треба да се подразумијева. установа за коју смо неодвојиво везани, као и за цијели Универзитет у Источном Сарајеву, тако да је узајмно поштовање и помагање нешто што треба да се подразумијева“, навео је Ћосић, захваливши професору Божићу и његовим сарадницима за сарадњу.