РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ

475

Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом рада са финансијским планом за 2022. годину, расписала је 4. априла 2022. године јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју града Источно Сарајево.

Акцелератор програм ће се проводити у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту.

Позив је отворен за све креативне особе које планирају започети властити посао на подручју града Источно Сарајево, држављани су Републике Српске/Босне и Херцеговине или имају одобрен трајни боравак у БиХ.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске  https://www.rars-msp.org/20919-2/ и https://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-javni-poziv-za-uces-e-u-akcelerator-programu-2/.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 18. априла 2022. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“.

Јавни позив можете преузети ОВДЈЕ.