ЗАВРШЕНА СЕРИЈА МЕНТОРСКИХ САСТАНАКА У ОКВИРУ ReLOaD2 ПРОЈЕКТА

478

У Градској управи Источно Сарајево данас је одржан трећи, посљедњи, менторски састанак пред предају пројектних приједлога, у оквиру пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану(ReLOaD2).

На састанку је још једном посебно истакнуто да је потребно да се води рачуна о одговарајућој пројектној документацији, те форми у којој се она шаље, као и о провјереној обавезној, пропратној, али и додатној документацији, која може да садржи биографије и писма препоруке.

Записници са менторских састанака биће објављени дан након одржавања на интернет страници Града Источно Сарајево, како би неопходне информације могле да буду доступне и представницима невладиних организација који нису присуствовали састанцима са ментором.

Крајњи рок за предају пројектних приједлога за пројекат ReLOaD2 је 6. април до 15,00 часова, када ће овај јавни позив бити затворен.

Град Источно Сарајево једна је од 13 локалних зајеница у БиХ која учествује у реализацији Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2(ReLOaD2) који финансира Европска униа(ЕУ), а проводи Развојни програм уједињених нација (UNDP).

Овим програмом омогућава се финансирање пројеката цивилног друштва који могу да донесу одређену корист већем броју корисника у локалним заједницама, кроз транспарентну додјелу средстава и јачање сарадње јединице локалне самоуправе са невладиним сектором.