ЋОСИЋ УПУТИО ТЕЛЕГРАМ САУЧЕШЋА ПОВОДОМ СМРТИ ПАТОЛОГА ЗОРАНА СТАНКОВИЋА

413

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти бившег министра здравља и одбране Србије, патолога Зорана Станковића, који је преминуо 5. октобра од посљедица корона вируса.

„Грађани Источног Сарајева су са тугом и невјерицом примили вијест о изненадној смрти једног од најугледнијих форензичара и патолога у Србији“, наведено је у телеграму саучешћа.

„Зоран Станковић остаће упамћен као велики стручњак и хуманиста који је својим преданим радом у значајној мјери доприносио откривању истине о страдању српског народа у Босни и Херцеговини, бавећи се, између осталог, истраживањем посљедица НАТО бомбардовања Републике Српске и коришћења пројектила са осиромашеним уранијумом“, навео је Ћосић у телеграму саучешћа.

„Свјесни великог губитка за породицу, струку, али и наше друштво у цјелини, у име Градске управе Источно Сарајево упућујем вам изразе најдубљег саучешћа“, стоји у телеграму, који је, поводом смрти патолога Зорана Станковића, руководству Војномедицинске академије у Београду и породици упутио градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић.