ОГЛАС ЗА АНГАЖМАН МЛАДЕ ОСОБЕ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ ИСТОЧНО САРАЈЕВО (УН ВОЛОНТЕР)

939

Позив је претходно објављен у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2), уз финансијску подршку Европске уније. Подсјећамо да је Јавни позив упућен младим особама узраста од 18 до 30 година које су настањене на подручју града Источно Сарајево, а које испуњавају услове наведене у огласу. Нови рок за пријаву је 28. септембар 2023. године, а пријаве са потребном документацијом је неопходно послати на registry.ba@undp.org .

Одабрани волонтер УН-а у заједници радиће у просторијама Градске управе, пружајући подршку додијељеној особи у Градској управи у јачању односа са организацијама цивилног друштва (ОЦД) и грађанским/омладинским удружењима као и RеLОаD2 пројекту у реализацији активности на нивоу града.

Додатно одабрани УН волонтер радиће на повећању видљивости пројеката ОЦД који се финансирају у оквиру RеLОаD2 грант шеме у локалним медијима и помоћи ће ОЦД у њиховом бољем позиционирању у локалним заједницама.

Све ово је у складу са пројектним активностима РеЛОаД пројекта који су планирани да буду имплементирани на подручју Града Источно Сарајево.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2), финансира Европска унија (ЕУ), а имплементира Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Оглас за ангажман младе особе у Градској управи Источно Сарајево (УН Волонтер) можете погледати ОВДЈЕ.