ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ИНФОРМАТИВНОМ САСТАНКУ – ОТВОРЕНИ ДАН

377

У оквиру јавног позива организацијама цивилног друштва за предају приједлога пројеката, који је Град Источно Сарајево у сарадњи с Развојним програмом Уједињених нација (УНДП) објавио ове седмице, биће одржан информативни састанак – „Отворени дан“.

Информативни састанак са заинтересованим организацијама „Отворени дан“ биће одржан 10. маја 2023. године од 11.00 до 12.00 часова у просторијама Градске управе Источно Сарајево (Стефана Немање бр.14), Град Источно Сарајево.

На овом састанку, сви потенцијални апликанти биће детаљније упознати о позиву, начину пријављивања, критеријумима и имаће могућност да поставе питања у вези са јавним позивом. 

Питања у вези са јавним позивом заинтересовани могу да поставе и путем адресе електронске поште: registry.ba@undp.org (са назнаком за RеLОаD2 пројекат) до 2. јуна 2023. године. Одговори на питања биће достављени у писаној форми у року од три радна дана од примања упита.

Све потребне информације и електронска верзија цијелог пакета пријавне документације могу се пронаћи на веб страници: www.undp.org/bosnia-herzegovina, као и на веб страници града: https://gradistocnosarajevo.net/.

За заинтересоване представнике организација цивилног друштва планиран је тродневни Тренинг управљања пројектним циклусом (ПЦМ) који ће бити организован у склопу јавног позива у периоду од 16. до 30. маја 2023. године у просторијама Градске управе Источно Сарајево (Стефана Немање бр.14), Град Источно Сарајево.

Током трајања јавног позива, организацијама цивилног друштва биће пружена додатна подршка кроз услуге консултанта – ментора.