ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ДЈЕЧИЈИ САЈАМ „ИСТОЧНО САРАЈЕВО 2023“

465

На дјечијем сајму „Источно Сарајево 2023“, највећој дјечијој манифестацији ове врсте, која ће 13. и 14. маја први пут бити организована у Источном Сарајеву, учествоваће предшколске установе са подручја града, а, уз богат забавни програм, биће представљени бројни индивидуални излагачи и заинтересоване компаније које искажу жељу за учешћем у овој манифестацији, речено је данас на састанку организатора сајма и представника јавних и приватних вртића из Источног Сарајева.

Циљ састанка био је представљање Дјечијег сајма представницима предшколских установа, те договор о учешћу и креирању програма намијењених за дјецу и породицу.

Представник  компаније „RS Consulting and trade“, Славиша Ковачевић, најавио је учешће више од 40 излагача који ће да представе новитете у индустрији играчака, видео игара, прехране за бебе, козметике, те додао да ће на овој манифестацији све бити подређено дјечијим осмијесима, дружењу и забави за најмлађе.

Према Ковачевићевим ријечима, за богат програм биће задужена дјеца из вртића, која ће се представити ритмичким и плесним кореографијама, те хорским и соло извођењем музике, а биће организоване и играонице за дјецу, разноврсне анимације и забавни садржаји.

Дјечији сајам биће одржан у организацији компаније „RS Consulting and trade“ д.о.о. Бањалука, под покровитељством Града Источно Сарајево и Туристичке организације Града Источно Сарајево, а партнер сајма је Општинска управа Источно Ново Сарајево.

Организатори и покровитељи позивају сву радозналу  дјецу да учествују на највећем дјечијем догађају у Источном Сарајеву у 2023. години.

Сви заинтересовани додатне информације могу да пронађу на сајту www.djecijisajamrs.com, путем мејла kontakt@djecijiisajamrs.com или Фејсбук страницe –Dječiji sajam Istočno Sarajevo 2023, те контактом на бројеве телефона 065/ 176-213 и 065/882-036.

/Срна/