ЋОСИЋ: ОДЛУКА ДА СЈЕДИШТЕ КИК БОКС САВЕЗА БУДЕ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ ВЕЛИКА ЧАСТ И ОБАВЕЗА

472

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са предсједником Скупштине општине Трново Синишом Голијанином, предсједником Кик бокс савеза Републике Српске Неђом Братићем и генералним секретаром овог савеза Драганом Витковић.

Ћосић је изразио задовољство чињеницом да ће сједиште Кик бокс савеза Републике Српске бити на подручју Источног Сарајева, у општини Трново.

„То нам представља велику част, али  истовремено и обавезу да подржимо функционисање, како Савеза, тако и клубова са подручја нашег града који дјелују у области кик бокса – „Куле“ из Трнова, „9. чета“ са Пала и „Кобра“ из Источног Новог Сарајева“, рекао је Ћосић.

Градоначелник је похвалио одлуку Скупштине општине Трново о додјели простора Кик бокс савезу Републике Српске, која је и била пресудна да сједиште овог савеза буде у тој општини.

„Кик бокс је олимпијска дисциплина и заслужује подршку, а Град Источно Сарајево ће се потрудити да у будућности, заједно са општинама, буде што присутнији и допринесе омасовљавању овог спорта. Што више наше дјеце укључимо у спорт, то ће више дјеце имати правилан развој и здраво дјетињство далеко од порока савременог друштва“, истакао је Ћосић.