АПЛИКАЦИЈА „SatBUS“: ПРЕВОЗНИЦИ ДУЖНИ ДА ПРИЈАВЕ СВЕ ИЗМЈЕНЕ, ГРАЂАНИ МОГУ ДА ПРИЈАВЕ НЕДОСТАТКЕ

1229

У понедјељак, 29.10.2018.године,  одржана је конференција за новинаре на којој је званично представљена апликација „SatBUS Istočno Sarajevo“ развијена у оквиру пројекта “Паметни јавни превоз Источно Сарајево“. Апликација је представљена медијима, званично активна на интернету и доступна свим грађанима на кориштење. Важно је напоменути да се апликација преузима потпуно бесплатно од стране корисника који користе андроид мобилне телефоне путем Google продавнице.

У складу са горе наведеним, аутопревозници који врше услуге јавног превоза у Источном Сарајеву обавезни су од данашњег дана да пријаве Граду Источно Сарајево све евентуалне новонастале промјене (помјерање редова вожње, промјене у цјеновнику и остале промјене техничке или друге природе које су везане за градске линије) на градским линијама и то у року 24 часа прије њиховог настанка.

Крајњи корисници апликације су грађани, те је из тог разлога веома важно да информације које су доступне у оквиру апликације буду тачне и ажурне. Сврха постојања апликације се мјери задовољством, односно, незадовољством израженим од стране крајњих корисника, тако да са становишта оправданости постојања апликације тачност и ажурност информација о линијама јавног градског превоза представљају најважније елементе апликације.

Позивамо и грађане да све уочене недостатке апликације, неажурност података и, евентуалне, неусклађености пријаве на сљедећу контакт адресу: sefkabineta@gradistocnosarajevo.net.