ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ ЧЕСТИТАЛИ БОРЦИМА КРСНУ СЛАВУ

1256

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић честитали су предсједнику Борачке организације РС Миломиру Савчићу и члановима Борачке организације РС крсну славу Митровдан, са жељом да сваку наредну годину борци и борачке категорије дочекују у много бољим условима, какве и заслужују сви они који су дали немјерљив допринос очувању Републике Српске.

„У име Градске управе Источно Сарајево и своје лично име, Вама и свим члановима Борачке организације Републике Српске, упућујемо најискреније честитке поводом прославе Митровдана, крсне славе Борачке организације Републике Српске“, наведено је у честитки.

„Крсна слава прилика је да се са дужним поштовањем сјетимо свих бораца који су животе уткали у темеље Републике Српске, али и да размислимо о коначном и трајном рјешавању проблема који муче демобилисане борце, ратне војне инвалиде и породице погинулих бораца“, навели су Вуковић и Лучић.

Представници Градске управе Источно Сарајево вјерују да ће у наредним годинама ресорно министарство и Влада РС, у сарадњи са Борачком организацијом РС, наставити да раде на рјешавању свих отворених питања и побољшању статуса борачких категорија у нашем друштву.

„Још једном Вам честитамо крсну славу, са жељом да сваку наредну годину борци и борачке категорије дочекују у много бољим условима, какве и заслужују сви они који су дали немјерљив допринос очувању Републике Српске“, стоји у честитки коју су предсједнику и члановима БОРС упутили градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић.