ГРАДОНАЧЕЛНИК И ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ЧЕСТИТАЛИ ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

1217

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и представници Градске управе Источно Сарајево  упутили су честитку свим ученицима у Источном Сарајеву, поводом поласка у школу и почетка нове школске године.

Из Градске управе Источно Сарајево  посебно честитају ученицима првих разреда основне школе, који су на почетку животног пута и стицања првих знања.

„Драги наши прваци, пред вама је дуг пут  који морате да пређете. Пред вама су обавезе које вас очекују, а које ће вам ваши учитељи, вјероватно, учинити љепшим и лакшим.Будите добра дјеца својим родитељима, послушни и марљиви ученици. Његујте оно најљепше у себи. Настојте да, прије свега, постанете добри и честити људи“, стоји у честитки из Градске управе.

„Трудите се да током цијелог живота стичете нова знања, да што више сазнате о свијету који вас окружује, јер  ћете ви једног дана наслиједити све нас и креирати услове за живот наредним генерацијама. Ипак, без обзира  на све ово, покушајте да што дуже останете  дјеца и да што дуже задржите дијете у себи, јер су дјеца најискренија и најчистија бића“, наведено је у честитки.

Градоначелник Источног Сарајева и представници градског руководства пожељели су успјех у новој школској 2017/2018. години  свим школама  на подручју шест градских општина, руководству, наставницима и запосленим у васпитно-образовним установама на подручју града, као и малишанима који ових дана полазе у вртиће.