ГРАДСКА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА: ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЈЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ПОСЛОВНИМ СУБЈЕКТИМА

1137

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа и Градска развојна агенција Источно Сарајево – РАИС позивају вас на презентацију Трећег јавног позива за додјелу бесповратних средстава пословним субјектима који имају иновативне пословне идеје, производе или услуге које могу довести до смањења незапослености, повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ.

Максималан износ грант средстава доступан за start-up износи 10.000,00 ЕВРА, а за микро, мала и средња предузећа до 250 запослених 30.000,00 ЕВРА, с тим да морају обезбиједити и властито учешће у износу од минимално 50%.

Грант средства обезбијеђена су кроз „Challenge to Change“– C2C програм који проводе Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа и Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА, а финансијски подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу – Сида/Амбасада Шведске у БиХ.

Приликом презентације биће дате основне смјернице о условима пријаве и упутства за он-лајн пријаву.

Презентација ће бити одржана у четвртак 29.11.2018. године у часова у Источном Сарајеву, у сали Градске управе (улица Стефана Немање 14, 1 спрат).

Више информација о пројекту и јавном позиву потенцијални апликанти могу добити на интернет страници:www.c2c.ba.