ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ И САРАЈЕВУ СПЕЦИЈАЛНО ПРИЗНАЊЕ ЗА СПОРТСКИ ДОГАЂАЈ ДЕЦЕНИЈЕ

897

Градови Источно Сарајево и Сарајево добили су још једну награду – Специјално признање за спортски догађај деценије – ЕYОF. Признање је, у име Градске управе Источно Сарајево, примио потпредсједник Скупштине града Мирослав Дивчић.

Ово признање једно је у низу признања и награда, које су, у протеклих неколико мјесеци,  додијељене градовима  Источно Сарајево и Сарајево за одличну организације ЕYОF-а. Бројне похвале показатељ су значаја и позитивних ефеката овог великог спортског догађаја, који се логистички и организационо у великој мјери може поредити и са „великом“ олимпијадом.

Организатори су истакли да је ЕYОF показао могућности сарадње и заједничког дјеловања различитих институција на свим нивоима власти, на бази заједничког интереса, међународне промоције градова и привлачењем туриста и спотиста на ове просторе.

О прошлогодишњем ЕYОF-у први пут су писали и извјештавали бројни свјетски медији попут Њујорк Тајмса, Ројтерса, АФП-а и других, који су истицали добру организацију манифестације.