ИЗБЈЕГАВАТИ ПОРОДИЧНА ОКУПЉАЊА И ГРУПНЕ ОДЛАСКЕ НА ИЗЛЕТИШТА

972

Руководство Градске управе Источног Сарајева упутило је апел грађанима Источног Сарајава да се придржавају упутстава надлежних институција и служби, да ограниче кретање, те да, током викенда, избјегавају групне одласке на излетишта.

„Свјесни озбиљности тренутка у коме се налазимо, позивамо грађане да поштују препоруке и инструкције надлежних органа које свакодневно добијају путем медија, те да избјегавају већа породична окупљања и групне одласке у природу. Грађане старије животне доби молимо да ових дана вријеме проводе у својим кућама и становима, а остале позивамо да покажу солидарност и, у складу са прописима и мјерама заштите, помогну старијим суграђанима приликом набавке потребних намирница“, поручено је из Градске управе.

„Изражавамо захвалност начелницима градских општина и њиховим сарадницима, који су показали висок степен одговорности и организованости у актуелној ситуацији. Посебну захвалност дугујемо здравственим радницима, фармацеутима, новинарима и запосленим у медијским кућама, припадницима Територијалне ватрогасне јединице Источно Сарајево, комуналним полицајцима, трговцима, радницима који, због посла који обављају, имају обавезу да долазе на радно мјесто, дакле, свима онима, без чијег ангажмана живот у нашем граду не би могао да функционише“, наводе из Градске управе.