ЛУЧИЋ: ХИТНО ПОМОЋИ УХАПШЕНИМ И ЊИХОВИМ ПОРОДИЦАМА!

713

Предсједник Скупштине града Источно Сарајево Мирослав Лучић најоштрије је осудио хапшења која су припадници СИПЕ извршили данас на Сокоцу, поручивши да се једном за свагда мора стати на пут тиранији и неправди која се у континуитету врши над српским народом.

„Припадници СИПЕ данас су, ко зна који пут, по налогу Тужилаштва Босне и Херцеговине, хапсили наше комшије, саборце, пријатеље, сараднике, изазивајући страх и панику међу породицама ухапшених и становништвом општине Соколац. Спреман сам да лично, али и као предсједник Скупштине града Источно Сарајево, пружим сваку врсту помоћи породицама“, рекао је Лучић.

Лучић захтијева од предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и Владе Републике Српске да предузму све неопходне мјере како би помогли ухапшеним лицима и њиховим породицама.

„Морамо показати да Момчило Пајић, Алекса Гордић, Милан Тупајић, Драган Обрадовић, Миладин Гашевић, Јадранко Шука, Жељко Гашевић, Момир и Бранислав Кезуновић нису сами. Морамо једном за свагда стати на пут тиранији и неправди која се у континуитету врши над српским народом“, поручио је Лучић.