ЛУЧИЋ И ВУЧЕТИЋ СУТРА СА ГЛАВНИМ ПРАВОБРАНИОЦЕМ СРПСКЕ, ТЕ ПРЕДСТАВНИЦИМА ОПШТИНЕ ЧАЈЕТИНА И ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЗЛАТИБОРА

1570

Предсједник Скупштине града Источно Сарајево Мирослав Лучић и замјеник градоначелника Данко Вучетић разговараће сутра са главним правобраниоцем Републике Српске Милимиром Говедарицом о сарадњи Града и Правобранилаштва.
Ово је прва посјета Говедарице Градској управи Источно Сарајево од када је преузео дужност главног републичког правобраниоца.

Састанку, који ће бити одржан у просторијама Градске управе са почетком у 13.00 часова, присуствоваће начелници општина из састава града.

Лучић ће сутра разговарати и са представницима општине Чајетина и Туристичке организације Златибор о успостављању сарадње Источног Сарајева и Чајетине, односно Златибора, те евентуалним заједничким активностима у области туризма.

Састанку ће присуствовати замјеник предсједника општине Чајетина Арсен Ђурић, директор предузећа „Голд гондола“ Златибор Бојана Божанић, директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић, директор Туристичке организације Источно Сарајево Игор Тошић и директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић.

Састанак ће бити одржан у 11.30 часова у просторијама Градске управе, а изјаве за медије су планиране у 12.00 часова.