НА ЈАХОРИНИ ОДРЖАНА ПРВА ЉЕТНА ХУМАНИТАРНА „ТРКА ЗА ЖИВОТ“

1189

У оквиру хуманитарне акције, у сарадњи са фондацијом „Подржи живот“, Олимпијски центар Јахорина успјешно је организовао прву љетну „Трку за живот“.

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић рекао је да Градска управа подржава овакве активности и чиниће то и убудуће.

„Дивно је данас бити дио нечега што промовише хуманост, породицу, здрав начин живота и природу. Уз све то, ефекат промоције љетног туризма на Јахорини је такође веома важан“, рекао је Вуковић.

Вуковић је истакао да Олимпијски центар Јахорина,  хотелијери и Туристичка организација Источно Сарајево заслужују похвале за активности и енергију којом су организовали разне догађаје у претходном периоду, што доприноси бољој промоцији туризма и већем броју туриста на овом простору.

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић изразио је захвалност Немањи и Стефану Мајдову који су дали несебичну подршку овој акцији, волонтерима, запосленима и свима онима који су на други начин подржали ову хуманитарну акцију фондације Подржи живот и ОЦ Јахорина.

Овом хуманитарном акцијом прикупљено је 2.751 КМ за дјецу којима је помоћ неопходна.