ПОДРШКА ТУРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ИСТОЧНО САРАЈЕВО И ОЦ ЈАХОРИНA

1723

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић посјетио је данас 32. Сајам спорта и зимске опреме Expo- ZIM у Београду, гдје Туристичка организација Источно Сарајево, ОЦ Јахорина, Ски центар Равна планина и хотелијери представљају зимску туристичку понуду Јахорине и туристичких дестинација у Источном Сарајеву.

Вуковић је, изражавајући подршку промоцији Јахорине као туристичке дестинације, рекао да су Туристичка организација и ОЦ Јахорина представљени на до сада најбоље припремљеним штандовима, који су врло запажени и упечатљиви.

Вуковић је истакао да се осјећа позитивна енергија код свих промотера из Источног Сарајева, те да се са задовољством сусрео са представницима Туристичке организације, ОЦ Јахорина, Ски центра Равна планина, као и представницима Удружења хотелијера и викенд кућа.

На EXPO-ZIM-у се током викенда очекује велики број посјетилаца.

EXPO-ZIM окупља највеће произвођаче, увознике, дистрибутере и сервисере зимске спортске опреме за професионалце и рекреативце, заступнике врхунских свјетских брендова, зимске туристичке центре и скијалишта, водеће туристичке агенције, хотеле и одмаралишта.

Овогодишњи Сајам спорта и зимске опреме биће затворен 10. децембра.