ПОХВАЛЕ ЗА ИСТОЧНО САРАЈЕВО И САРАЈЕВО НА ГЕНЕРАЛНОЈ СКУПШИНИ ЕОК-а У ПОЉСКОЈ

888

Градови Источно Сарајево и Сарајево организовали су један од најбољих и најуспјешнијих европских зимских фестивала за младе, откако се одржавају ова такмичења, оцијењено је на 48. Генералној скупштини Европског олимпијског комитета, која се одржава у Пољсној.

„Похваљени смо за уложени труд и изузетно добру организацију Eyоf-a 2019, као једног од најуспјешнијих фестивала до сада“,  рекао је предсједник Скупштине града Источног Сарајева Мирослав Лучић, који у Варшави учествује у раду 48. Генералне скупштине Европског олимпијског комитета.

Лучић је нагласио да је посебне похвале Источном Сарајеву и Сарајеву, као домаћинима ове спортске манифестације, изрекао предсједник ЕОК Јанез Коцијанчић.

„Лохвале, изузетно високе оцјене које смо ,као домаћини добили, представљају признање за све оно што смо чинили и дају нам наду да бисмо у наредном периоду могли да будемо озбиљни конкуренти кад је ријеч о добијању организације великих европских такмичења“, истакао је Лучић.

Представници Источног Сарајева и Сарајева, на 48. Генералној скупштини Европског олимпијског комитета, представили су извјештај о раду, видео материјале и статистичке податке у вези са Eyof-ом 2019.