ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ЧЕСТИТАЛИ МЕЂУНАРОДНИ ПРАЗНИК РАДА

1242

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, предсједник Скупштине града Мирослав Лучић и представници Градске управе честитали су грађанима Источног Сарајева 1. мај – Међународни празник рада, уз жељу да празничне дане проведу у добром здрављу, са породицом и пријатељима.

„Свјесни смо чињенице да у данашње вријеме велики број грађана Источног Сарајева и Републике Српске, на жалост, не може да оствари основно људско право – право на рад, те да многи наши грађани који то право остварују, за свој рад нису адекватно награђени. Сви надлежни треба да уложе много веће напоре, да пронађу системска рјешења, да би се стање у нашем друштву поправило“, наведено је у честитки.

„Са много оптимизма, ипак, дочекујемо првомајске празнике и надамо се да ћемо сви заједно сваки наредни празник прослављати у бољем и успјешнијем окружењу“, наглашено је у честитки.

„Свим радницима, нашим колегама и сарадницима из Градске управе, представницима синдиката, као и свим нашим грађанима, честитамо 1. мај – Међународни празник рада, са жељом да празничне дане проведу у добром здрављу и расположењу, са породицом и пријатељима“, наводе у честитки представници Градске управе Источно Сарајево.