ТЕЛЕГРАМ САУЧЕШЋА ПОВОДОМ СМРТИ МИОДРАГА ЛАЗИЋА: ИСТОЧНО САРАЈЕВО НИКАДА НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ СВОГ ДОКТОРА ЛАЗУ!

991

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, предсједник Скупштине града Мирослав Лучић и представници Градске управе упутили су телеграм саучешћа породици доктора Миодрага Лазића у којем су истакли да ће доктор Лаза остати упамћен као један од јунака сарајевско-романијског ратишта који је у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату спасио животе великог броја грађана Источног Сарајева.

„У Источном Сарајеву данас је тужан дан. Напустио нас је велики пријатељ и храбри саборац, наш Лаза. Доктор Миодраг Лазић у нашем граду има бројне пријатеље. Много је наших суграђана преживјело у тешким, ратним, временима захваљујући доктору Лазићу, његовој храбрости и надљудским напорима које је улагао да спаси животе наших бораца, цивила, дјеце“, наведено је у телеграму саучешћа.

„Доктор Миодраг Лазић спасио је животе великог броја људи, али, нажалост, није успио да побиједи у властитој борби, онда када је његов живот био угрожен и када је требало да се избори за себе.  Тужни смо, али и бескрајно поносни што смо га познавали. Источно Сарајево никада неће заборавити свог доктора Лазу“, наведено је у телеграму саучешћа који су, у име грађана Источног Сарајева, породици доктора Лазића упутутили представници Градске управе Источног Сарајева.