У ПАЛАМА ОТВОРЕНО ПЕТО ПРВЕНСТВО БИХ У ТЕКВОНДОУ, ЗАХВАЛНИЦЕ ГРАДСКОЈ УПРАВИ И ГРАДСКОЈ ТУРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ

864

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић рекао је данас да Градска управа подржава и помаже све спортске манифестације на подручју града, те да ће то чинити и убудуће. Вуковић је на отварању Петог првенства БиХ у теквондоу, које се одржава у Спортско-пословном центру „Пеки“ у Палама, истакао да је ово још једна потврда да су општина Пале и град Источно Сарајево спортски центри и да ово подручје има перспективу.

„Веома је значајно да у нашем граду данас имо више од 300 такмичара из 26 екипа широм Босне и Херцеговине. Представници локалних заједница имају обавезу да подржавају овакве манифестације, што ћемо радо чинити и у наредном периоду“, рекао је Вуковић.

Вуковић је честитао руководству Теквондо клуба „Романија“ , посебно предсједнику клуба Драгиши Станишићу, организацију овог великог догађаја.

Директор Туристичке организације „Јахорина-Град Источно Сарајево“ Игор Тошић рекао је да је ова организација препознала значај овог такмичења, што потврђује значајан број учесника и велика посјећеност у дворани.

„И ово је добра прилика да промовишемо општину Пале, Јахприну и град Источно Сарајево, што је за Туристичку организацију најзначајније. Наша подршка неће изостати ни убудуће овој и свим сличним активностима. Спортисти су најбољи амбасадори града Источно Сарајево и Републике Српске, те, стога, ту смо за сваки вид подршке“, рекао је Тошић.

Граду Источно Сарајево и Туристичкој организацији „Јахорина-Град Источно Сарајево“ уручене су захвалнице за помоћ и подршку коју су пружили приликом организације Петог првенства БиХ у теквондоу, које се одржава у Спортско-пословном центру „Пеки“ у Палама. Организатор такмичења је Теквондо клуб „Романија“ Пале.