У ПОНЕДЈЕЉАК САСТАНАК СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА

731

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и представници Градске управе разговараће у понедјељак, 6. јула, са делегацијом Електротехничког факултета у Источном Сарајеву о наставку сарадње и заједничким активностима у реализацији одређених пројеката, промоцији ЕТФ-а и града Источно Сарајево.

Декан ЕТФ-а Божидар Поповић уручиће градоначелнику Ненаду Вуковићу плакету факултета, као знак захвалности за успјешну пословно-техничку сарадњу  и подршку коју Градска управа Источног Сарајева континуирано пружа овој високошколској установи.

Град Источно Сарајево у протеклом периоду издвојио је одређена средства за пројекте које је реализовао ЕТФ, те пружио значајну подршку у промоцији факултета. 

Градска управа Источног Сарајева спонзор је Међународног научно-стручног скупа „Инфотех  Јахорина“, који  окупља стручњаке из области информационих технологија, комуникационих система, производних и електронских система, електроенергетике и других области електротехнике и рачунарства из више европских и свјетских држава.

Састанак са представницима Електротехничког факултета у Источном Сарајеву биће одржан у 13 часова у кабинету градоначелника. Изјаве за медије планиране су у 13,30 часова.