У ТРНОВУ ЗАВРШЕН КУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ЛОВНОМ СТРЕЉАШТВУ

1713

Предсједник Скупштине града Источно Сарајево Мирослав Лучић присуствовао јe данас 16. Купу Републике Српске у ловном стерљаштву, које је одржано у Трнову. Такмичењу су присуствовали начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић и в.д. замјеника начелника општине Трново Ненад Мишовић .

Побједник 16. Купа Републике Српске у ловном стерљаштву у дисциплини непокретна мета је члан Ловачког удружења „Семберија“ из Бијељине Драгиша Симић.
Друго мјесто у овој категорији припало је Чедомиру Гргићу из Ловачког удружења „Игман“ из Источне Илиџе, а треће Браниславу Порићу, члану Ловачког удружења „Семберија“ из Бијељине.

У дисциплини летеће мете појединачно најбољи је био члан Ловачког удружења „Семберија“ Бијељина Слађан Милошевић. Друго мјесто припало је Дејану Вилићу из Добоја, а треће Миленку Пољановићу, члану Ловачког удружења „Мотајица“ из Дервенте.

У категорији летеће мете екипно, прво мјесто припало је Ловачком удружењу „Мотајица“ Дервента, друго мјесто првој екипи Ловачког удружења „Семберија“ из Бијељине, а треће Ловачком удружењу „Борик“ из Прњавора.

Организатор такмичења је Ловачки савез Републике Српске, а домаћин, други пут, било је Ловачко удружење „Трново“.
На такмичењу је учествовало око 50 такмичара из цијеле Републике Српске.